BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Асеновград посреща мото-туристи от GWEF

Община Асеновград ще бъде домакин на среща-изложение на мото-туристи от Европейската Голд Уинг Федерация – GWEF. Както вече съобщихме, посещението е част от програмата на седмата международна среща на мото-туристи в Пловдив. Целта е да се представи и популяризира България и по-специално региона на Пловдив с неговите традиции, култура, бит и природа, а също и създаването на нови приятелства и партньорства между Gold Wing-клубовете.

„Европейска Голд Уинг Федерация- GWEF е сдружение, в което участват 25 европейски страни с обща членска маса приблизително 22 000 души. Под егидата на GWEF всяка седмица се провежда среща, наречена „Треффен”, в различна страна членка на федерацията. Тази година за България като страна домакин, организатор на срещата е Мото Клуб "Златно Крило”.

Всички любители и ценители на мотоциклетите в Асеновград ще могат да споделят емоцията на предстоящата вълнуваща среща. Тя ще се проведе на централния градски площад на 5 септември от 14:30 ч.

Източник: haskovo.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!