BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Антон Иванов повежда в Хасково партията на Цветанов

Бившият председател на сесийната група на ГЕРБ в Хасково Антон Иванов е избран за областен координатор на „Републиканци за България“, съобщиха от партията.

Председателят и зам.-председателят на формацията Цветан Цветанов и Павел Вълнев откриха офиси в Хасково, Димитровград и Харманли.

В Хасково общински председател ще бъде Радостина Циркова, която до момента не се е занимавала с политика. За Димитровград временно ще отговаря Славейко Иванов, бивш общински съветник от ГЕРБ. Митко Димитров ще е общински ръководител за Харманли.

След освещаването на офиса в Хасково Антон Иванов заяви, че не сменя партията, а партията е сменила него. „Партия ГЕРБ не е това, което беше. Партия ГЕРБ е нещо съвсем различно“, каза той и допълни, че няма място там, защото партията е по-лява от БСП.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!