BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

37 пилоти стартираха в тренировките на хасковското състезание, влезе и Пътна помощ

37 пилоти пристигнаха в Хасково за четвъртия кръг от шампионата Затворен маршрут.

Днес са тренировките в отделните класове, които са от 13 до около 18 часа. Стартът на същинското състезание е в 11 часа в неделя. Награждаването се очаква да е около 14:30 часа. Цялото трасе е с дължина 3 120 метра. По време на тренировките и състезанието входът на Хасково откъм Димитровград е затворен, както и участък от булевард „Васил Левски“, като има обходни маршрути.

Рали

Още в началото на днешните тренировки се наложи и влизането на Пътна помощ на трасето. Причината беше повреда в две от състезателните Лади. Те се повредиха до Веспрема преди детелината на квартал „Орфей“.

Писта Хасково – Затворен маршрут се провежда за 11 път. Тази година хасковската публика може да аплодира местните пилоти Илия Вачев със „Ситроен Саксо 1600“ и Иван Анастасов с „Рено Меган 2000“.

Шампионатът се организира от Автомобилната федерация със съдействието на община Хасково.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!