BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Шест свободни места за инженери в Хасково и Димитровград

Шест свободни места за инженери са обявени в Хасково и Димитровград, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Четири от тях са в Димитровград. Става въпрос за инженер – енергетик, инженер – механик, инженер за контрол на измервателни прибори и апаратура и инженер – химик. За всички се изисква владеене на английски език.

В Димитровград имат нужда и от 12 апаратчици на химически процеси. Те са за извършване на операции по пускане и спиране на технологичното оборудване в цех „Амоняк“ или цех „Азотна киселина“. Тук се търсят още 6 електромонтьори, 10 шлосери, двама машинисти на пътно-строителна техника, шестима специалисти по маркетинг, отчетник в счетоводство, 10 шивачи.

В Хасково се търсят двама инженери за електрообзавеждане. Сред новите свободни работни места в областния град са за началник отдел технически и качествен контрол, монтьор, автомонтьор, двама електромонтьори, настройчик на металообработващи машини, шофьори на товарен и лекотоварен автомобил, четирима строителни работници, касиер, по двама готвачи, помощник-готвачи, работници в кухня и сервитьори, 10 шивачи, пазач, общ работник.

В Харманли имат нужда от продавач-консултант и служител на бензиностанция. В Ивайловград се търсят двама сервитьори и двама готвачи. Място за сервитьор има и в Свиленград. В Симеоновград пък има вакантно място за птицевъд на 860 лв.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!