BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Фитнес залите вече посрещнаха първите спортуващи в Хасково

Първите фитнес зали вече отвориха в Хасково. Това става със заповед на здравния министър Кирил Ананиев.

Haskovo.info припомня, че фитнесите бяха затворени с началото на извънредното положение на 13 март. Сега в тях не трябва да има повече от 10 човека за груповите занимания и не повече от 1 спортуващ на 4 квадратни метра площ.

Фитнес

В една от популярните фитнес зали в Хасково днес се радваха на първите клиенти и очакваха още. На входа и на няколко места в залата са поставени дезинфектанти. Следи се за противоепидемичните правила.

Фитнес

На входа са поставени правилата и задълженията на спортуващите. При влизане в залата трябва да се извършва задължителна дезинфекция на ръцете, спазване на дистанция от 1.5 метра от останалите, носене на хавлиена кърпа, като използването й в залата е абсолютно задължително, задължително е и носенето на чифт чисти маратонки за тренировката, спазване на висока лична хигиена. Хора с грипоподобни симптоми не се допускат в залата. Има дезинфектанти, с които трябва да се почистват уредите след тренировка.

Някои от фитнес залите в Хасково са вдигнали цените за тренировка след дългото принудително затваряне.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!