BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Търсят сервитьори, бармани и готвачи в Хасковско

Нови свободни места за сервитьори, бармани и готвачи са обявени в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта. С отварянето на откритите части на заведенията бизнесът има нужда от персонал.

В Хасково се търсят 10 сервитьори на безсрочни договори. В Симеоновград имат нужда от сервитьор и двама бармани на 700 лв. Трима сервитьори с опит до 1 г. се търсят в Димитровград, по двама в Любимец и Свиленград, където също се изисква опит.

В Свиленград и Димитровград се нуждаят от помощници в кухнята, както и от четирима готвачи с опит.

Иначе сред новите свободни работни места в Хасково са за международен шофьор на камион с опит на 2 000 лв., 16 монтажници на автомобилни кабелни инсталации, шлосер, заварчик, шивач, технически секретар, работник по поддръжка на имущество и сгради, касиери, бояджия на промишлени изделия.

Четирима касиери се търсят в Харманли, в Ивайловград имат нужда от работник в цех за гнайсови плочи, двама шивачи – в Стамболово, място за чистач с едногодишен опит има в Димитровград.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!