BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Струпвания по КПП-та в първия работен ден, полиция предупреждава и в Димитровград

Сутринта в първия работен ден се образуваха колони от автомобили на контролно-пропускателните пунктове на входовете и изходите на Хасково.

Полицаите пропускат само хора, които отиват на работа, на лекар или се прибират по домовете си. Това се удостоверява със съответните документи. Проверяват се и автобусите. Има хора, които още нямат служебни бележки от работодателите, като са предупреждавани да го сторят днес. Имаше и такива, които отиваха до КАТ – Хасково, като полицаите им напомняха, че срокът за подновяването на личните документи е удължен и да изчакат.

От тази сутрин полиция има и на изхода на Димитровград за Хасково. Полицаите спират автомобилите и предупреждават пътуващите, че без уважителни причини няма да ги допуснат до Хасково.

Haskovo.info припомня, че КПП-та на входовете и изходите на областните градове в страната бяха въведени от събота като мярка срещу разпространението на коронавируса.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!