BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Стотици глобени шофьори при спецоперация в Хасковско

Стотици шофьори са глобени при специализирана полицейска операция през почивните дни в Хасковска област, съобщават от областната дирекция на МВР.

Пътните полицаи са проверили 980 автомобила с 1 062 души. На нарушителите на Закона за движение по пътищата са съставени 28 акта и 100 фиша. Заснети са 290 автомобила с превишена скорост, а на 104 са връчени електронните фишове. Издадени са 5 административна заповеди и са връчени 3 наказателни постановления.

Задържани са двама пияни шофьори в региона. 57-годишен е управлявал Рено в село Надежден с наличие на 1.82 промила алкохол. 49-годишен пък е шофирал Опел в Хасково с 1.37 промила алкохол.

През почивните дни е станала една катастрофа, при която пострада 5-годишно момченце. Както Haskovo.info писа, инцидентът стана на 2 януари на улица „Република“ в Хасково. 26-годишен водач на Фолксваген удари внезапно изскочилото на платното дете. То е с охлузна рана и хематом на челото. Прегледано е и е освободено за домашно лечение.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!