BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Продължава дезинфекцията в Хасково, движат се само два тролея

Втори ден продължава дезинфекцията на обществените места в Хасково, съобщават от общината.

Освен парковете и детските площадки, на обработка с дезинфектант са подложени спирките на градския транспорт. Всички места се третират регулярно от екипите на „Екопрогрес“. Тази сутрин е приключила дезинфекцията в парк „Кенана“. Работата продължава по основните булеварди в града.

Дезинфекция

Тролейбусите също се дезинфекцират. Курсовете са редуцирани заради малкото пътници. Остават да работят два тролейбуса. Те обезпечават линията от квартал „Орфей“ до ЗММ. Осигурени са сутрешните и вечерните курсове по график, за да могат хората, които ползват градски транспорт, да стигнат до работа. През останалата част от деня, тролеите пътуват на час.

Дезинфекция

Призивът на община Хасково е, хората да изчакват на спирките на достатъчно голямо разстояние един от друг. Вътре в превозното средство също да остават на безопасна дистанция от другите пътници. Единственото сигурно средство за предпазване от заразата и прекъсване на нейното разпространение е социалната изолация, припомнят от кметството.

Дезинфекция

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!