BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Още две партии обявиха водачите си на листи в Хасково

Две партии обявиха днес водачите си на листи в Хасково за парламентарните избори на 4 април. Това са „Републиканци за България“ и „Възраждане“.

29-годишната хасковлийка Радостина Циркова ще води листата на партията на Цветан Цветанов. Тя е общински координатор на партията, бакалавър „Международни отношения“ от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и магистър с почести „Европейски въпроси“ от Болонския университет в Италия. От 2018 г. работи в сферата на търговския маркетинг в голяма международна компания в София.

Партия

Областният координатор на партия „Възраждане“ Николай Георгиев е водач на листата за Хасково и Пазарджик. Той е на 45 г. със средно образование, като в момента е безработен. В последните 15 г. е работил като машинист на пътно строителна техника. След него в листата са Георги Георгиев, Даниел Леков, Венета Стоянова, Росица Христозова, Пепа Василева – от квотата на Гражданско сдружение „Движение българско семейство“, Иво Чорбов, Стефан Захариев, Даниел Иванов, Марин Филипов, Лилия Тодорова, Иво Иванов, Златко Кралев, Тодор Тодоров, Велко Колев, Николай Куманов.

Водачът на листата каза на пресконференция, че всички са членове на „Възраждане“ и са хора от Хасковска област. Целта на партията е влизане в парламента, а след това и самостоятелно управление. Според представителите от „Възраждане“ в момента народът не е представен в парламента за сметка на олигархични структури, чужди посолства и неправителствени организации.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!