BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Отварят млечната кухня и в Димитровград

Детската млечна кухня в Димитровград възобновява дейността си от 26 май, съобщават от общината.

Работното време ще е от 11:30 до 12:30 часа. Пунктовете остават два: в Детска ясла „Слънце“ на улица „Христо Г. Данов“ № 2 и в Детска ясла „Райна Княгиня“ на улица „Волгоград“ № 7.

Менюто е изготвено за деца на възраст от 10 месеца до 3 години и включва супа (предястие), основно и десерт. Храната в кухнята ще се раздава в еднократни опаковки, произведени от материали, предназначени за контакт с храни, приготвени за деца.

Помещенията, в които се приготвя храната за децата, са дезинфекцирани и подготвени за възстановяване на дейността, която ще се извършва при строго спазване на противоепидемичните мерки и хигиенни изисквания – носене на лични предпазни средства и спазване на дистанция от 2 метра.

Платените такси за детската кухня през март ще важат до края на юни. Желаещите да ползват или възстановят ползването на услугата, могат да направят това , като се обадят на телефон: 0885987044 за кухнята в Детска ясла „Слънце“ и 0885987041 за кухнята в Детска ясла „Райна Княгиня“. Заявките за получаване на храна от 26 май се подават до 20 май.

Haskovo.info припомня, че от 18 май започва работа млечната кухня и в Хасково.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!