BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Оператор на Мария Бакалова с „Истории за любовта в кадри“ в Димитровград

Талантливият оператор Евгени Панев от Димитровград готви своя видеоизложба за празника на влюбените – 14 февруари. Както Haskovo.info писа „Истории за любовта в кадри“ е съвместен проект с младия фотограф Иван Златев.

Заради професионализма си Евгени е ангажиран за работа в няколко американски продукции и популярни български сериали. Той е бил на снимачната площадка и с актрисата Мария Бакалова, която е първата българка с номинация за „Златен глобус“. Евгени си партнира с Бакалова като актьор и участва в заснемането на българската продукция.

Изложба
Евгени Панев

Сега димитровградчанинът избира за своята дебютна изложба именно родния град, с който продължава да е силно свързан, въпреки многобройните си ангажименти. Замисълът на Евгени и Иван е да покажат магията на любовта в кадрите си.

Проектът ще може да се види от 12 ч. пред сградата на общината. В неделя на площада в Димитровград ще има открито фотостудио за всяка влюбена двойка. Предвидена е и томбола с награди, допълват от общината.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!