BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нападнаха пред съда свидетелка по делото за снощния бой в Хасково

Недка Стоянова, която е свидетелка по делото за снощния бой в Хасково, се жалва пред Haskovo.info, че е била нападната пред сградата на съда.

Жената разказа, че след като беше разпитана какво е видяла от боя на нейната улица, тя излязла от съда и когато се качвала в такси е била изритана отзад от бащата на 23-годишния Али Али. Той заедно с 15-годишния си брат са били Ленко Стефанов на 25 г. в квартал „Република“. Пред съда пристигна полиция за изясняване на инцидента.

Иначе, в съдебното заседание стана ясно, че Али и брат му видели от колата си Ленко и го подгонили да го бият. По-малкият брат, който тренира бокс, слязъл от колата и подгонил Ленко. Двамата си разменили удари, дошъл и Али, който нанесъл удар с бухалка. Хора ги разтървали, дошла полиция и линейка. Ленко се е отървал с лека телесна повреда. Той посочи като причина за скандала спор за невърнати 20 лв., след като купил наркотик за пушене от Али. Последният пък твърди, че бил бит преди месец от Ленко и затова сега го търсил да му го върне. В обясненията си пред полицаите пък те твърдели, че спорът е заради момиче.

В крайна сметка районният съд прекрати производството по Указа за борба с дребното хулиганство и го върна на прокуратурата за доразследване. Причината е, че деянието е с по-висока обществена опасност. Прокуратурата трябва да изясни дали е извършено престъпление от общ характер.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!