BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Красавици ще представят Хасковска област на „Мис България“

Две красавици ще представят Хасковска област на националния конкурс „Мис България 2020“, съобщи за Haskovo.info регионалният мениджър на модна агенция „Интерсаунд“ Адриана Добрева.

Йоана Тренева е родена в Свиленград. Високата 173 см. красавица изучава чужди езици и психология в 119 СУ „Акад. Михаил Арнаудов“ в София. Тя е професионален състезател по спортни танци към клуб „Дъга“. През свободното си време 18-годишната Йоана релаксира и изучава спортна психология.

Мис
Йоана Тренева

Ивана Иванова е на 19 г. от Хасково. Тя е професионална състезателка и националка по лека атлетика, вицешампион на България за 2016 и 2018 г. Сега е първи курс в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ в специалност Педагогика по физическо възпитание. Амбицията й е да стане добър треньор след като приключи спортната си кариера. Висока е 178 см.

Мис
Ивана Иванова

Тази година заради пандемията не се проведе регионален конкурс. Момичетата, които ще участват на конкурса се занимават от дълго време с мода при Адриана Добрева. На 3 ноември те заминават за Банско, където ще се подготвят за конкурса, който е на 6 ноември в София. Тази година участничките ще са 15 или 16, като няма представителки от всички области на страната заради усложнената епидемична обстановка.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!