BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Задържаха двама с дрога, откриха безакцизни цигари в кола на магистралата

Наркотик е открит в пътник в автомобил в Свиленград, съобщават от полицията.

В 16:30 часа вчера криминалисти са проверили лек автомобил Мерцедес, управляван от 21-годишен младеж. Пътник в колата е бил негов съгражданин на 23 г., в който полицаите намерили плик с 0.9 грама марихуана.

Харманлийските криминалисти са задържали мъж, съхраняващ дрога в дома си. Те са претърсили жилище в града, обитавано от 32-годишен мъж. Намерени са 6 грама метамфетамин и 2 грама марихуана.

Цигари без бандерол пък са иззели харманлийски полицаи. Вчера в 15:30 часа на километър 67 на автомагистрала „Марица“ те са проверили лек автомобил Фолксваген, шофиран от 43-годишен жител на кърджалийското село Башево. Спътници в колата са били двама мъже на 41 г. от Момчилград и 49-годишен от Турция. В автомобила са намерени 600 безакцизни цигари. Съставени са 3 акта по Закона за акцизите и данъчните складове.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!