BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Гонка с пиян шофьор из Хасково, удари и патрулка

Гонка с пиян шофьор, който не е спрял на полицейска палка, е имало снощи из Хасково, съобщават от областната дирекция на МВР.

Екшънът е станал малко след полунощ на улица „Чая“ в областния град, когато автопатрул е подал сигнал за проверка на лек автомобил Опел. Водачът не е спрял и е продължил по улица „Санкт Петербург“. На десен завой е излязъл извън платното и е блъснал паркиран Опел, който пък е ударил паркиран зад него „Фолксваген“.

Това не спряло беглеца и той продължил в посока улица „Будапеща“. На кръстовището между улиците „Лале“ и „Могила“ се е ударил в бетонна стена. От удара колата се е върнала назад и е ударила полицейския автомобил „Грейт Уол“, който го е следвал.

Водачите са изпробвани с дрегер, като скалата на преследвания 35-годишен шофьор е показала 1.86 промила алкохол. Той е задържан, като му е съставен акт и протоколи за пътните произшествия.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!