BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Харманли освободиха от наеми търговците в общински обекти

Търговците в общински обекти в Харманли, които са затворени в извънредното положение, се освобождават от наеми за периода от 13 март до отмяна на епидемичната ситуация.

Това е решил общинският съвет в Харманли, съобщават от общината. Освобождават се от такси и тези с маси и столове върху общински имоти. На предплатилите сумите ще бъдат приспаднати от следващото плащане.

С цел ограничаване на контактите се удължава срокът за заплащане на годишното обезщетение/наем за поставени временни гаражи в намален размер от 50 лв. годишно, с включено ДДС до 30 юни.

До 30 юни се удължава и срокът за ползване на 5% отстъпка от дължимата такса битови отпадъци при заплащане на годишния размер.

Сесията на общинския съвет се е провела при строги противоепидемични мерки.

Haskovo.info припомня, че заради опасността от разпространението на коронавируса в Хасково няма да има заседание на общинския съвет през март.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!