BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Арестуваха шестима крадци в Хасковско

21-годишен димитровградчанин е задържан за домова кражба, съобщават от областната дирекция на МВР.

В началото на май познайникът на полицията разбил тераса на апартамент на улица „Средна гора“ в Димитровград и откраднал хладилник, телевизор и печка. След ареста мъжът признал за кражбата и е върнал откраднатото.

В кражба е заподозряно и 13-годишно момче от Любимец. Детето задигнало от паркиран автомобил на улица „Кубрат“ 20 евро и 20 лв. на монети.

В Свиленград са задържали 26-годишен младеж от село Щит, който на 11 май откраднал мобилния телефон на 28-годишен свиленградчанин.

Две момчета на 19 и 15 г. са задържани от хасковските полицаи. Двамата счупили задното панорамно стъкло на паркиран Фолксваген в квартал „Орфей“ в областния град, от който задигнали 8 въдици. Част от тях са върнати, а момчетата признали за действията си.

Последният задържан на 19 г. е в харманлийското управление. Младежът от града откраднал велосипед на свой съгражданин от входа на жилищния му блок на улица „Македония“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!